Začiatkom roka vypraví ZSSK mimoriadne rýchliky

NETKY.SK • 28 December 2017, 11:09 • 2 min
Začiatkom roka vypraví ZSSK mimoriadne rýchliky

BRATISLAVA - Väčšina cestujúcich sa pred Silvestrom presúva oboma hlavnými smermi, teda smerom do Bratislavy aj do Košíc.

slovakia

left justify in out

Uvádza to v tlačovej správe Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) s tým, že vychádzajú z vývoja obsadenosti vlakov ZSSK. Po novom roku bude podľa slov hovorcu ZSSK Tomáša Kováča záujem hlavne o vlakové spojenie z východu na západ.

Okrem pravidelných spojov vypraví ZSSK pre veľký záujem cestujúcich ešte tri mimoriadne rýchliky, a to R 11609 (Bratislava hl. st. 13:37 h – Košice 19:41), ktorý pôjde v piatok 5. januára, a R 11610 (Košice 14:25 – Bratislava hl. st. 20:34) s odchodom v pondelok 1. januára a v nedeľu 7. januára. "Všetky mimoriadne rýchliky ponúkajú ešte dostatok miest," uvádza Kováč s tým, že cestovné lístky a miestenky si cestujúci môžu kúpiť v pokladniciach ZSSK alebo prostredníctvom e-shopu.

 

ZSSK cestujúcim odporúča, aby si v záujme osobného komfortu včas zabezpečili rezerváciu miesta, hoci väčšina vlakov ZSSK nie je povinne miestenková.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies