Zachránila syna, sama toľko šťastia nemala

NETKY.SK • 28 August 2016, 13:17 • 2 min
Zachránila syna, sama toľko šťastia nemala

LAKEWOOD - 35-ročná Chelsey Russell chcela stráviť pekný sobotný deň na lodi so svojimi deťmi a bratom. Malý výlet sa však skončil tragicky.

slovakia

left justify in out

Spočiatku pokojný výlet na malom houseboate sa zmenil na drámu. Chelsey počas pokojnej jazdy začula krik a šplechnutie do vody. Otočila sa a uvidela ako sa pod hladinou stráca jej iba 2 ročný syn. 

 

Okamžite skočila do vody, chytila syna a zdvihla ho nad hladinu. Chelseyn brat zostal s neterou na lodi. Po chvíli však uvidel, že sú príliš ďaleko a preto im ísť treba pomôcť. Na lodi za sebou ťahali nafukovací čln, pri ktorom podala Chelsey bratovi svojho maličkého syna. Nad hladinou ho mohla držať viac ako 5 minút.

 

A to sa jej stalo osudným. Od veľkého vyčerpania mladá matka upadla do bezvedomia. Okoloidúci i samotný brat sa jej snažili pomôcť. Vytiahli ju na mólo, no ani po viac ako 30-minutovom oživovaní sa ju nepodarilo zachrániť.

 

Chelsey zomrela, aby dala svojmu synovi druhýkrát život.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies