Zachránil syna a o pár minút zomrel na infarkt

NETKY.SK • 23 Máj 2018, 08:46 • 2 min
Zachránil syna a o pár minút zomrel na infarkt

Hrdinský čin predviedol Austrálčan Steven Bettineschi (77), keď v noci zachránil svojho syna z horiaceho domu. Keďže mal kľúče od auta aj mobilný telefón v dome, ubehol 2 km k najbližším susedom, aby zavolali pomoc. Bohužiaľ ho potom postihol infarkt, ktorému muž podľahol.

slovakia

left justify in out

Syn Bettineschiho Shannon prezradil, že ho otec schmatol a malou dierou ho z horiaceho domu pretiahol von, čím mu zachránil život, píšu novinky.cz.

 

Keď susedku Annie Budiselik vzbudil šialeným búchaním na dvere, okamžite zavolala na krízovú linku. Jej manžel medzitým odviezol Bettineschiho späť k jeho domu.

 

Heroického seniora však pravdepodobne vplyvom stresu spojeného s vynaloženým úsilím po ceste postihol infarkt, na ktorého následky po prevoze do nemocnice zomrel.

 

Škody na dome, ktorý bol kompletne zničený, sa odhadujú na 300 tisíc austrálskych dolárov. Príčina požiaru zostáva stále nejasná, podpaľačstvo však polícia vylúčila.

 

Bettineschiho syn Shannon povedal, že jeho otec bol všetkými obľúbený a že bude mnohým úprimne chýbať.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies