Záchranári z Veľkej Fatry a Nízkych Tatier pomáhali dvom dievčatám a cyklistovi

NETKY.SK • 2 September 2016, 09:04 • 2 min
Záchranári z Veľkej Fatry a Nízkych Tatier pomáhali dvom dievčatám a cyklistovi

BANSKÁ BYSTRICA – Úrazy dvoch detí a cyklistu zamestnali dnes záchranárov Horskej záchrannej služby (HZS) vo Veľkej Fatre a Nízkych Tatrách.

slovakia

left justify in out

Krátko popoludní privolali veľkofatranských záchranárov k úrazu 14-ročného dievčaťa, ktoré si na bobovej dráhe na Donovaloch spôsobilo tržné poranenie hornej končatiny. Horskí záchranári jej ranu ošetrili a rodičia s ňou pokračovali do nemocnice.

 

Záchranári pomáhali aj slovenskému cyklistovi, ktorý počas pretekov spadol z bicykla a pravdepodobne si zlomil kľúčnu kosť. Po ošetrení ho terénnym vozidlom HZS transportovali na Donovaly, kde si ho už prevzala posádka rýchlej zdravotnej pomoci.

 

Nízkotatranských horských záchranárov zasa privolali k úrazu trojročného dievčatka, ktoré na Priehybe spadlo a utrpelo viaceré odreniny a tržné poranenia hornej končatiny. Dieťa ošetrili a previezli terénnym vozidlom na Bielu púť, odkiaľ s ním rodičia pokračovali do nemocnice.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies