Záchrana Gyömbérovej Catanie bola kúpená za 500-tisíc

NETKY.SK • 30 Jún 2015, 14:13 • 2 min
Záchrana Gyömbérovej Catanie bola kúpená za 500-tisíc

CATANIA - Prezident talianskeho futbalového klubu Catania Calcio Antonino Pulvirenti sa na predbežnom vypočúvaní priznal, že v uplynulej sezóne podplatil súperov v piatich zápasoch druhej najvyššej súťaže Serie B, aby zabránil zostupu.

slovakia

left justify in out

Ovplyvnenie výsledkov stretnutí s Varese, Trapani, Latinou, Ternanou a Livornom ho stálo 500-tisíc eur. V súbojoch s prvými štyrmi menovanými tímami Sicílčania bodovali naplno, s Livornom dosiahli 2. mája remízu 1:1. V tabuľke 22-člennej súťaže im patrilo bezpečné 15. miesto.

 

"Vyšetrovanie ešte nie je na konci, ale teraz to už bude oveľa jednoduchšie," komentoval najnovší vývoj udalostí prokurátor Giovanni Salvi. 

Pulvirenti je jedným zo siedmich osôb, ktoré v súvislosti s prípadom podvodu v športe zadržali minulý týždeň. 

 

V kádri Catanie figuruje aj slovenský reprezentačný stopér Norbert Gyömbér. Ak nezmení dres, môže pre trest v nasledujúcom ročníku pôsobiť až vo štvrtej súťaži talianskej ligovej hierarchie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies