Zachary Levi si zahrá superhrdinu Shazama

NETKY.SK • 29 Október 2017, 10:06 • 2 min
Zachary Levi si zahrá superhrdinu Shazama

BRATISLAVA - Americký herec a spevák Zachary Levi si zahrá v pripravovanej adaptácii komiksu Shazam od spoločnosti DC Comics.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný rodák z mesta Lake Charles v štáte Louisiana stvárni titulného superhrdinu.

 

Novinka o chlapcovi Billym Batsonovi, ktorý sa vyrieknutím čarovného slova "shazam" premení na dospelého superhrdinu s rovnakým menom, vznikne pod režisérskou taktovkou David F. Sandberga. Ten bude spolu s Petrom Safranom aj producentom projektu. O scenár sa postarali Henry Gayden a Darren Lemke. Snímka vznikne pod hlavičkou spoločnosti New Line Cinema a jej nakrúcanie by malo pravdepodobne odštartovať už vo februári v Toronte.

 

Zachary Levi Pugh sa preslávil predovšetkým stvárnením hlavnej úlohy v seriáli Chuck (2007 - 2012). Okrem toho si zahral v snímkach Agent v sukni 2 (2006), Alvin a Chipmunkovia 2 (2009), Thor: Temný svet (2013) či Thor: Ragnarok (2017). Svoj hlas prepožičal aj Flynnovi Riderovi z animovaného filmu Na vlásku (2010). V roku 2011 s Mandy Moore zaspieval na udeľovaní Oscarov spoločnú skladbu I See the Light zo snímky Na vlásku, ktorá sa vtedy uchádzala o ocenenie v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies