Zach Braff bude režírovať čiernu komédiu Bump

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 09:08 • 2 min
Zach Braff bude režírovať čiernu komédiu Bump

LOS ANGELES - Americký herec a režisér Zach Braff nakrúti čiernu komédiu Bump. Štyridsaťjedenročný rodák z mesta South Orange v New Jersey na filmové plátna prinesie scenár z pera Oriho Guendelmana a Roba McClellanda, ktorý sa v roku 2015 umiestnil v zozname The Black List.

slovakia

left justify in out

Ten každoročne zostavujú so zámerom prezentovať scenáre, ktoré sa ešte nedostali do produkcie. Projekt zastrešuje filmová spoločnosť Working Title a jeho producentmi budú Tim Bevan a Eric Fellner.

 

Titul predstaví najdôležitejšiu noc v živote hlavného hrdinu Thomasa, počas ktorej jedna chyba rozpúta sériu absurdných udalostí. Tie mu pomôžu odhaliť, že jeho život je vlastne jedno veľké klišé, na ktoré po dlhé roky tvrdo pracoval. Informácie o možnom hereckom obsadení snímky zatiaľ nie sú známe.


Zach Braff sa preslávil najmä ako doktor John Dorian zo seriálu Scrubs (2001 - 2010), ktorý mu vyniesol tri nominácie na Zlatý glóbus a jednu na Primetime Emmy, a snímok ako Posledný bozk (2006) či Predám šéfa (2006). Jeho režisérskym a scenáristickým debutom bola snímka Precitnutie v Garden State (2004). V roku 2014 uviedol svoj druhý autorský film Wish I Was Here.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies