Začalo to ako rugby zápas, skončilo ako bahenný kúpeľ

NETKY.SK • 21 Január 2015, 18:15 • 2 min
Začalo to ako rugby zápas, skončilo ako bahenný kúpeľ

BRISTOL – Celé to najprv začalo ako klasický rugby zápas medzi Dings Crusaders a Cambridgom, avšak skončilo to ako bahenné kúpele.

slovakia

left justify in out

Počas zápasu sa v Bristole strhol lejak, ktorý zmenil zápas National League Two South na bitku 30 gladiátorov v blate a nakoniec bolo ťažké rozoznať kto hrá v ktorom tíme.

"Hráči oboch tímov splynuli a bolo ťažké rozoznať ktorý tím je ktorý," povedal riaditeľ Cambridge Rowland Winter. "Rozhodca Claire Hodnett bol výborný a dokázal rozpoznať hráčov najmä pri ofsajdoch."

Zápas skončil pre rugby veľmi netradičným výsledkom, keď Cambridge vyhral 5-0 vďaka položeniu Jima Wiggleswortha na začiatku hry.

"Bolo to strašné od začiatku až do konca. Útočili sme na ten koniec ihriska, kde bolo vidieť iba zopár stebiel trávy," povedal Rowland. "Nikdy som nevidel zápas, ktorý by sa hral na takom zlom ihrisku. Zápas skončil futbalovým výsledkom."

Ak si myslíte, že hráči alebo rozhodcovia si zaslúžia uznanie za zápas v takýchto podmienkach, tak čo potom tí zamestnanci v klubovej práčovni?




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies