Začalo sa nakrúcanie filmu Fifty Shades Darker

NETKY.SK • 17 Február 2016, 15:15 • 2 min
Začalo sa nakrúcanie filmu Fifty Shades Darker

BRATISLAVA - V utorok odštartovalo nakrúcanie snímky Fifty Shades Darker.

slovakia

left justify in out

Prezradila to autorka knižnej predlohy E. L. James, ktorá prostredníctvom služby Instagram zverejnila fotografiu z pľacu. Snímka pritom zobrazuje filmársku klapku, podľa ktorej štáb v čase zhotovenia fotografie nakrúcal štvrtú scénu.

 

 

Day one #FSD Good luck to all the cast and crew ❤️

Fotka uverejnená používateľom E L James (@erikaljames),


V pokračovaní romantickej drámy Päťdesiat odtieňov sivej (2015) sa v úlohe Christiana Greya opäť predstaví Jamie Dornan. V úlohe Anastasie Steele sa vo filme znovu objaví Dakota Johnson. Herecké obsadenie dopĺňajú Bella Heathcote, Kim Basinger a Eric Johnson. Réžie sa ujal James Foley, ktorý sa s Niallom Leonardom podieľal aj na scenári. Film by sa mal dostať do amerických kín 10. februára 2017.


Foley pritom nakrúti okrem spomínanej adaptácie knihy Päťdesiat odtieňov temnoty (2012) aj filmové spracovanie románu Päťdesiat odtieňov slobody (2012). Niall Leonard, ktorý je manželom 52-ročnej autorky, sa podieľa aj na scenári tretieho filmu, ktorého výroba sa začne hneď po dokončení aktuálneho nakrúcania. Snímku s názvom Fifty Shades Freed, by mali v amerických kinách začať premietať 9. februára 2018. Zahrajú si v nej opäť napríklad Dornan a Johnson.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies