Začalo sa hlasovanie za Miss Sympatia 2015 a ďalšie tituly

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 13:41 • 2 min
Začalo sa hlasovanie za Miss Sympatia 2015 a ďalšie tituly

BRATISLAVA - Organizátori súťaže Miss Slovensko 2015 dnes spustili hlasovanie v kategórii Miss Sympatia 2015. Svoje favoritky môže verejnosť podporiť až do záverečných minút finálového večera, ktorý sa uskutoční 24. apríla a v priamom prenose ho odvysiela televízia JOJ.

slovakia

left justify in out

Aj tento rok poputuje výťažok z hlasovania o najsympatickejšiu finalistku na charitatívne účely. Peniaze venujú organizátori Detskému kardiocentru, ktoré poskytuje starostlivosť deťom s vrodenými a získanými srdcovými chybami. Verejnosť si pri výbere favoritiek môže pomôcť fotografiami, ktoré zverejnia printové médiá a objavia sa aj v televíznych upútavkách televízií JOJ, JOJ Plus a WAU. Hlasuje sa formou prázdnych esemesiek, pričom každá z dvanástich finalistiek má pridelené špeciálne číslo.

 

Medzi ďalšie tituly, o ktorých rozhoduje verejnosť, patria aj Miss Pierot, Miss Gosh a Miss Príjemný hlas. Titul Miss Press udelia jednej zo zúčastnených akreditovaní novinári počas tlačovej konferencie.

 

O titul najkrajšej ženy Slovenska tento rok zabojujú Lujza Straková z Banskej Bystrice, Petra Denková z Uhorského, Kristína Roháčeková z Banskej Bystrice, Nicole Naelová z Popradu, Bronislava Gregušová z Bratislavy, Paulína Pélyová z Novej Bane, Júlia Lengvarská zo Spišskej Novej Vsi, Simona Leskovská z Bratislavy, Barbora Fakundinyová zo Žiliny, Adriana Hodossyová z Bratislavy, Barbora Bakošová z Bratislavy a Laura Hajdušíková z Komárna. Víťazka získa postup na Miss World 2015, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, automobil a ďalšie ceny. Vstupenky na tohtoročné finále, ktoré bude moderovať Jan Kraus, sú dostupné v sieti Ticketportal.


Čísla pre jednotlivé finalistky v esemes hlasovaní za Miss Sympatia:


Lujza Straková - 9971

 

img


Petra Denková - 9972

 

img


Kristína Roháčeková - 9973

 

img


Nicole Naelová - 9974

 

img


Bronislava Gregušová - 9975

 

img


Paulína Pélyová - 9976

 

img


Júlia Lengvarská - 9977

 

img


Simona Leskovská - 9978

 

img


Barbora Fakundinyová - 9979

 

img


Adriana Hodossyová - 9980

 

img


Barbora Bakošová - 9981

 

img


Laura Hajdušíková - 9982

 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies