Začalo sa hlasovanie do Zápasu hviezd NHL

NETKY.SK • 21 November 2014, 10:54 • 2 min
Začalo sa hlasovanie do Zápasu hviezd NHL

NEW YORK - Fanúšikovia hokejovej NHL môžu od štvrtka vyberať prvých šiestich hráčov pre Zápas hviezd, ktorý sa na budúci rok uskutoční v Columbuse v Ohiu.

slovakia

left justify in out

Až do 1. januára môžu hlasovať za jedného brankára, dvoch obrancov a troch útočníkov. Zvyšok účastníkov exhibície vyberie samotná NHL. Do ponuky zaradili vyše 700 aktívnych hráčov NHL. Na webe NHL pripravili hlasovanie aj v slovenskej verzii. 

 

V Columbuse sa 25. januára uskutoční prvý Zápas hviezd od roku 2012. V roku 2013 sa nehral pre lockout a tento rok pre zimné olympijské hry v Soči. Pred dvoma rokmi zvíťazil v Ottawe tím kapitána Zdena Cháru nad výberom Daniela Alfredssona 12:9. Ešte pred samotným duelom hviezd sú 24. januára na programe súťaže zručnosti. Pôvodne mal klub Blue Jackets hostiť exhibíciu už v roku 2013. V Columbuse sa Zápas hviezd NHL ešte nehral. Informácie zverejnil web NHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies