Začali nakrúcať film Magic Mike XXL

NETKY.SK • 2 September 2014, 18:24 • 2 min
Začali nakrúcať film Magic Mike XXL

USA - Pokračovanie dramédie Magic Mike (2012) má za sebou prvé dni nakrúcania. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom v nedeľu 31. augusta informoval Steven Soderbergh.

slovakia

left justify in out

Producent a režisér zverejnil fotografiu klapky, ku ktorej dopísal: "Už sa to začalo." Snímka Magic Mike XXL by sa mala do amerických kín dostať v júli 2015.

 

 

Úlohu striptéra čiastočne inšpirovanú jeho vlastnými zážitkami by si mal zopakovať 34-ročný Channing Tatum, ktorý sa podieľa aj na tvorbe scenára. O tom, že na príbehu začal pracovať, informoval ešte vo februári prostredníctvom služby Instagram. "Je lepší spôsob, ako začať písať Magic Mika 2, než s mojím starým priateľom Dallasom?" napísal vtedy k fotografii, ktorá ho zachytáva ako sedí pred bustou s tvárou o 11 rokov staršieho kolegu Matthewa McConaugheya. Práve ten v prvom filme Magic Mike stvárnil skúseného striptéra Dallasa, ktorého by si mohol zahrať aj v pokračovaní. Zatiaľ však túto informáciu nikto oficiálne nepotvrdil. V snímke by sa však mal objaviť napríklad Joe Manganiello. 

 

Režisérom prvého filmu bol Soderbergh. Ten však po životopisnej dráme Liberace (2013) oznámil, že s nakrúcaním celovečerných filmov končí. Na poste režiséra ho nahradil Greg Jacobs, ktorý dlhé roky pôsobil ako jeho pravá ruka. Soderbergh by sa mal na snímke podieľať ako kameraman a strihač. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies