Začala sa Pohoda 2015

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 18:47 • 2 min
Začala sa Pohoda 2015

TRENČÍN - Na trenčianskom letisku sa začal 19. ročník multižánrového festivalu Bažant Pohoda.

slovakia

left justify in out

Brány areálu, pred ktorými čakali stovky návštevníkov a návštevníčok, otvorili o 14:00. Na letisku svieti slnko, no fúka silný vietor. K dispozícii je už množstvo stánkov s občerstvením a iným tovarom. Oficiálne otvorenie festivalu by sa malo konať na Bažant stagei, kde ako prvá vystúpi slovenská kapela Para. Nasledovať bude koncert legendárnej skupiny Bez ladu a skladu, ktorá zároveň oslávi 30. výročie svojho vzniku. Headlinerom štvrtkového programu bude formácia Manu Chao La Ventura, ktorá sa zdrží na hlavnom pódiu od 23:00 do 01:00. Red Bull Tour Bus dnes ponúkne skupiny Monikino Kino či Tricot, Európa stage zas 3T: Improvizačné šialenstvo.

 

 

 

Pohoda potrvá do nedele a počas nasledujúcich dní vystúpia aj Björk, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, CocoRosie, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Beardyman, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Chiki liki tu-a, Billy Barman, Le Payaco a množstvo ďalších. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies