Začala sa exkluzívna výstava Motorexpo medzi mrakodrapmi na londýnskom Canary Wharf

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 17:15 • 2 min
Začala sa exkluzívna výstava Motorexpo medzi mrakodrapmi na londýnskom Canary Wharf

LONDÝN – Tento týždeň sa v Londýne koná už 19.ročník exkluzívnej výstavy tých najluxusnejších automobilov sveta – Motorexpo na Canary Wharf.

slovakia

left justify in out

Na tomto ročníku opäť nechýbajú výrobcovia ako BMW, Lexus, Audi, Jaguar, Maserati či dokonca aj čoraz populárnejšia Tesla. Niektoré automobilky tu predstavia svoje najnovšie modely vrátane nového superauta Bentley GTV8 S, ale aj najnovší Aston Martin Vanquish Volante, Maserati Ghibli, Infiniti Q50 a superluxusný Rolls Royce Wraith.

 

img

 

Táto výstava nie je zameraná len na tie najmodernejšie a najnovšie výtvory svetových automobiliek, aj keď v minulých rokoch sme tu mohli vidieť aj tie najexkluzívnejšie superšporty na svete. Na tomto ročníku si návštevníci môžu zblízka pozrieť monoposty F1 od Lotusu a Infinity Red Bull Racing, ale aj klasické športové klenoty ako Ferrari Dino alebo Ford GT. Ak vás zaujímajú motorky, tak si rozhodne pozrite B4 Bike – retro štýlový motocykel na elektrický pohon alebo rovnako aj mestskú športovú motorku Saietta R od Agility Global. Tesla tu taktiež predstaví svoj luxusný elektromobil Model S s nulovými emisiami.

 

img

 

Aj tento rok budú mať návštevníci možnosť vyskúšať si niektoré vystavené modely, stačí len nájsť pri vystavenom modely nápis „Drive Me“ a zarezervovať si skúšobnú jazdu. Výstava Motorexpo show sa rozhodne oplatí navštíviť a najlepšie je venovať jej celý deň. Keď si budete chcieť na chvíľu odpočinúť od nablýskaných tátošov, tak si môžete spestriť chvíle návštevou rôznych obchodov alebo reštaurácií, o ktoré nie je na Canary Wharf núdza.

 

img

 

Na Canary Wharf Motorexpo je vstup zdarma a bude pre návštevníkov otvorený od pondelka 9.júna do nedele 15.júna denne medzi 10.00-18.00 a v nedeľu medzi 11.00-17.00.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies