Začala sa druhá fáza predaja vstupeniek na MS 2014

NETKY.SK • 15 Október 2013, 11:51 • 2 min
Začala sa druhá fáza predaja vstupeniek na MS 2014

MINSK - Organizátori 78. majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa od 9. do 25. mája 2014 uskutočnia v bieloruskom Minsku, začali v pondelok 14. októbra s druhou fázou predaja vstupeniek na tento turnaj.

slovakia

left justify in out

V prvej časti distribúcie lístkov boli k dispozícii len balíčky na všetky zápasy v jednej z hál - väčšej Minsk Arene aj menšej Čižovka Arene. Najlacnejšie permanentky do Čižovka Areny, kde budú hrať aj Slováci, stoja v prepočte približne 195 eur, najdrahšie 751 eur.

V druhej fáze sa do predaja dostali aj ďalšie balíčky - na všetky zápasy v základných skupinách, na vyraďovacie súboje a stretnutia konkrétneho mužstva v prvej časti šampionátu. Na webe spoločnosti poverenej predajom lístkov je zatiaľ k dispozícii len balíček na všetky zápasy domáceho Bieloruska, nie iných reprezentačných výberov. 

Vstupenky na jednotlivé duely a jednodňové lístky sa dostanú do predaja 11. novembra. Lístky na jeden zápas sa budú pohybovať v rozpätí od 6 do 50 eur v základnej skupine a od 25 eur vo vyraďovacej fáze. 

Slovenská hokejová reprezentácia začne účinkovanie na budúcoročných majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku v piatok 9. mája 2014 proti rivalom z Česka. Súboj sa v hale Čižovka Arena začne o 19.45 h SELČ. Slováci budú mať náročný úvod šampionátu, na ktorom budú hrať v A-skupine. Už 24 hodín po prvom súboji na nich čaká duel s Kanaďanmi. Po dni voľna nastúpia potom hokejisti SR proti Francúzsku, nasledovať budú súboje s Nórskom, Švédskom a Talianskom a v záverečný deň bojov v základných skupinách si 20. mája zmerajú sily s Dánmi. 

Správu priniesol oficiálny web šampionátu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona