Začal sa tender na výstavbu štadióna v Trenčíne

NETKY.SK • 2 November 2016, 16:36 • 2 min
Začal sa tender na výstavbu štadióna v Trenčíne

TRENČÍN - Spoločnosť AS Trenčín, a. s. vyhlásila súťažný dialóg na výstavbu futbalového štadióna v Trenčíne. Predpokladaná cena prác plánovaných na osemnásť mesiacov je 20,5 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (24,6 mil. eur vrátane dane).

slovakia

left justify in out

Záujemcovia môžu požiadať o účasť do 5. decembra a obstarávateľ plánuje najviac štyroch z nich vyzvať na účasť v súťažnom dialógu predbežne 12. decembra. Kapacita štadióna by podľa sprievodnej správy projektu mala predstavovať desať až dvanásťtisíc miest na sedenie.


"Zadávateľ zákazky zostaví poradie záujemcov podľa celkovej hodnoty realizovaných zákaziek, ktoré záujemcovia predložia ako splnenie podmienky účasti. Na prvom mieste sa umiestni záujemca, ktorý bude mať spomedzi všetkých záujemcov najvyššiu celkovú hodnotu realizovaných zákaziek," vyplýva z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania. V prípade, že dvaja záujemcovia budú mať zhodnú celkovú hodnotu realizovaných zákaziek, o poradí rozhodne nominálna výška najväčšej realizovanej zákazky. Z takto zostaveného poradia zadávateľ zákazky vyzve na účasť v dialógu prvých štyroch záujemcov.


Spomedzi troch kritérií na vyhodnotenie ponúk má najvyššiu relatívnu váhu cena za dielo, a to 60 bodov. Na čas výstavby a náklady na údržbu počas piatich kalendárnych rokov pripadá po dvadsať bodov.
Uchádzači musia predložiť zoznam rovnakých alebo obdobných stavebných prác v celkovej hodnote minimálne 15 mil. eur bez dane a uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od lehoty na predkladanie žiadostí o účasť. Jednotlivé zákazky musia mať hodnotu aspoň 1 mil. eur bez dane. Verejné obstarávanie pre AS Trenčín zabezpečuje spoločnosť Ultima Ratio, s. r. o. z Bratislavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies