Začal sa hudobný festival Colours of Ostrava, počasie mu v úvode neprialo

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 09:26 • 2 min
Začal sa hudobný festival Colours of Ostrava, počasie mu v úvode neprialo

OSTRAVA - Už jubilejný 15. ročník multižánrového hudobného festivalu Colours of Ostrava sa dnes popoludní začal v severomoravskej metropole.

slovakia

left justify in out

Na podujatí, ktoré vyvrcholí v nedeľu v neskorých večerných hodinách, vystúpi množstvo formácií i sólistov nielen z ČR, ale aj zo zahraničia. Súčasťou programu však nie sú iba koncerty, ale aj projekcie filmov, workshopy, divadelné predstavenia či akcie pre deti.

 

Najväčšími ťahákmi úvodného festivalového večera by mali byť austrálska formácia Tame Impala, prezentujúca psychedelický rock, ktorá sa môže pochváliť už aj nomináciami na prestížne ceny ako Grammy a Brit Award, ale aj Slowdive z Veľkej Británie či ďalšie ostrovné zoskupenie Nothing But Thieves.

 

Počasie v prvých hodinách podujatiu neprialo, všetci návštevníci však pevne veria, že po ostávajúci čas festivalu to bude presne naopak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies