Zac zo skupiny Hanson bude trojnásobným otcom

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 10:21 • 2 min
Zac zo skupiny Hanson bude trojnásobným otcom

BRATISLAVA - Zac Hanson, najmladší zo slávnych bratov Hansonovcov, bude trojnásobným otcom. Dvadsaťsedemročný spevák to potvrdil pre magazín People.

slovakia

left justify in out

"Sme takí šťastní a vďační za to, že môžeme do našej rodiny prijať viac života a lásky," vyjadril sa. Otec päťročného Shepherda a dvaapolročnej Junie tiež povedal, že ho spolu s manželkou Kate baví sledovať deti, ako sa tešia na prírastok do rodiny. Zacov starší brat Isaac má dvoch potomkov a Taylor už dokonca päť, pričom jeho najmladšie dieťa, dcéra Wilhelmina, sa narodilo vlani v októbri.

Skupina Hanson sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1992, pričom debutovala o tri roky neskôr albumom Boomerang. Bratia sa však preslávili až v roku 1997 vďaka singlu MMMBop z tretej štúdiovky Middle Of Nowhere, ktorá im vyniesla tri nominácie na Grammy. Ich zatiaľ posledným albumom je nahrávka Shout It Out (2010). Deviata štúdiovka Anthem vyjde 18. júna, pričom prvým singlom z neho sa stala skladba Get The Girl Back. K nej vznikol aj videoklip, v ktorom účinkujú herečky Kat Dennings a Nikki Reed.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies