Zac z kapely Hanson je štvornásobným otcom

NETKY.SK • 10 August 2016, 10:31 • 2 min
Zac z kapely Hanson je štvornásobným otcom

BRATISLAVA - Zac Hanson, najmladší člen súrodeneckej kapely Hanson, sa stal štvornásobným otcom. Informoval o tom týždenník People, ktorému to potvrdil muzikantov hovorca. Tridsaťročnému rodákovi z Arlingtonu vo Virgínii porodila jeho manželka Kate dcéru, ktorej dali meno Mary Lucille Diana. Dievčatko prišlo na svet v sobotu 6. augusta a po narodení vážilo približne 3740 gramov.

slovakia

left justify in out

"S nesmiernou radosťou vám oznamujeme príchod Mary Lucille Diany Hanson. Je inšpiráciou stretnúť sa s ňou a predstaviť si, aké dobrodružstvá zažijeme ako šesťčlenná rodina," uviedol bubeník vo vyhlásení.


Dvojica, ktorá sa zosobášila v júni 2006, má už osemročného syna Johna Iru Shepherda, päťapolročnú dcéru Juniu Rose Ruth a dvaapolročného syna Georgea Abrahama Walkera. Hansonov najstarší brat Isaac má zas troch potomkov, pričom Taylor už dokonca piatich.


Skupina Hanson sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1992, pričom debutovala o tri roky neskôr demo nahrávkou Boomerang. Bratia sa však preslávili až v roku 1997 vďaka singlu MMMBop z debutovej štúdiovky Middle Of Nowhere, ktorá im vyniesla tri nominácie na Grammy. Ich zatiaľ posledná, šiesta štúdiovka Anthem vyšla v júni 2013. Okrem toho majú na konte vianočný album Snowed In (1997), tri živáky, tri kompilácie a jedenásť EP. V novembri by im mala vyjsť štvrtá kompilácia Loud / Play.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona