Zac Efron v súťaži ponúka stretnutie a svoje prvé auto

NETKY.SK • 12 August 2014, 17:24 • 2 min
Zac Efron v súťaži ponúka stretnutie a svoje prvé auto

USA - Americký herec Zac Efron ponúkol svojim fanúšikom a fanúšičkám možnosť vyhrať stretnutie s ním a k tomu i jeho auto.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Kalifornie prostredníctvom sociálnych sietí oznámil, že jednému výhercovi v súťaži na portáli Prizeo.com zabezpečí výlet do Los Angeles a v prípade záujmu mu dá aj svoje prvé auto. Podmienkou je, že záujemca alebo záujemkyňa musí prispieť nadácii Make-A-Wish.

 

 

Efron taktiež zverejnil video, v ktorom vysvetlil, že na prihlásenie sa do súťaže stačí organizácii zaslať desať amerických dolárov. "Pre nadáciu Make-A-Wish chcem skutočne urobiť niečo špeciálne, takže som sa dohodol s Prizeo.com, aby ste mohli vyhrať rôzne ceny," hovorí Efron v nahrávke. Podľa výšky príspevku majú tak súťažiaci možnosť získať podpísané pohľadnice, tričká či dokonca skejtbord. Výlet za hercom a jeho auto však môže získať každý bez ohľadu na výšku daru. "Toto je auto, v ktorom som sa všetko naučil. Šoférovať, robil som v ňom skúšku zo šoférovania, mal v ňom prvú nehodu, ktorú som mimochodom nezavinil," povedal herec o svojom aute. 

 

Zac Efron je známy najmä z filmovej série High School Musical (2006, 2007 a 2008), muzikálu Hairspray (2007) či komédie Znovu 17 (2009). Zahral si aj v drámach Ja a Orson Welles (2008), Smrť a život Charlieho St. Clouda (2010) a romantickej komédii Silvestrovská noc (2011). Svoj hlas prepožičal Tedovi v animovanej snímke Lorax (2012) a film Reportér (2012), v ktorom si zahral s Nicole Kidman, Matthewom McConaugheyom a Johnom Cusackom, sa na 65. Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes uchádzal o prestížnu Zlatú palmu. Vlani absolvoval dve odvykacie liečby, ku ktorým ho viedla závislosť od kokaínu. Tento rok sa predstavil v snímkach (Ne)zadaní a Susedia na odstrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies