Zac Efron sa rád miluje na kuchynskom stole

NETKY.SK • 19 Január 2014, 14:25 • 2 min
Zac Efron sa rád miluje na kuchynskom stole

USA - Preskúmaním priestoru sa podľa 26-ročného herca dajú objaviť zaujímavé miesta na milovanie.

slovakia

left justify in out

Americký herec Zac Efron si rád užíva sex na kuchynskom stole. Ľudia by sa podľa neho nemali báť preskúmať priestor a objaviť tak nové miesta na milovanie. "Musíte preskúmať priestor. Ja som veľký fanúšik kuchynského stola," prezradil na tlačovej konferencii k novej romantickej komédii That Awkward Moment, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať v apríli. Okrem Efrona sa v snímke režiséra Toma Gormicana objavia aj Michael B. Jordan či Miles Teller.

Dvadsaťšesťročný Zac Efron je známy najmä z filmovej série High School Musical (2006, 2007 a 2008), muzikálu Hairspray (2007) či komédie Znovu 17 (2009). Zahral si aj v drámach Ja a Orson Welles (2008), Smrť a život Charlieho St. Clouda (2010) a romantickej komédii Silvestrovská noc (2011). Svoj hlas prepožičal Tedovi v animovanej snímke Lorax (2012) a film Reportér (2012), v ktorom si zahral s Nicole Kidman, Matthewom McConaugheym a Johnom Cusackom, sa na 65. Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes uchádzal o prestížnu Zlatú palmu. Herec vlani absolvoval dve odvykacie liečby, ku ktorým ho viedla závislosť od kokaínu. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona