Zac Efron podstúpil odvykaciu liečbu, bol závislý na kokaíne

NETKY.SK • 18 September 2013, 10:06 • 2 min
Zac Efron podstúpil odvykaciu liečbu, bol závislý na kokaíne

LOS ANGELES - Americký herec Zac Efron pred približne piatimi mesiacmi absolvoval odvykaciu liečbu. Magazínu People to potvrdilo viacero zdrojov, pričom pre portál TMZ.com uviedli, že ho k pobytu v liečebni viedla závislosť od kokaínu.

slovakia

left justify in out

Problém vraj vyvrcholil počas nakrúcania snímky Neighbors v réžii Setha Rogena, keď Efron viackrát neprišiel na pľac. "Všetci vedeli, že bojuje so závislosťou od kokaínu," uviedol jeden zo zdrojov. Podľa ďalšieho zdroja sa momentálne má veľmi dobre, stará sa o seba a je to na ňom vidno.

Dvadsaťpäťročný Zac Efron je známy najmä z filmovej série High School Musical (2006, 2007 a 2008), muzikálu Hairspray (2007) či komédie Znovu 17 (2009). Zahral si aj v drámach Me and Orson Welles (2008), Charlie St. Cloud (2010) a romantickej komédii Silvestrovská noc (2011). Svoj hlas prepožičal Tedovi v animovanej snímke Lorax (2012) a film The Paperboy (2012), v ktorom si zahral s Nicole Kidman, Matthewom McConaugheym a Johnom Cusackom, sa na 65. Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes uchádzal o prestížnu Zlatú palmu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies