Zac Efron mal sex na maturitnom večierku

NETKY.SK • 25 Január 2014, 10:11 • 2 min
Zac Efron mal sex na maturitnom večierku

LOS ANGELES - Americký herec Zac Efron mal na maturitnom večierku sex s priateľkou.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z kalifornského mesta San Luis Obispo túto informáciu prezradil v rozhovore pre E! News, keď sa ho spýtali na najšialenejšie miesto, na akom mal pohlavný styk. "Myslím, že to bolo na maturitnom večierku s mojou priateľkou, chodili sme spolu tri roky," uviedol. Okrem toho sa Efron nechal počuť, že nemá dievča snov a je otvorený vzťahom s rôznymi typmi žien. "Nemám žiadne kritéria. Páči sa mi mnoho dievčat. Mám otvorenú myseľ, nikdy neviete," vysvetlil.

Zac Efron je známy najmä z filmovej série High School Musical (2006, 2007 a 2008), muzikálu Hairspray (2007) či komédie Znovu 17 (2009). Zahral si aj v drámach Ja a Orson Welles (2008), Smrť a život Charlieho St. Clouda (2010) a romantickej komédii Silvestrovská noc (2011). Svoj hlas prepožičal Tedovi v animovanej snímke Lorax (2012) a film Reportér (2012), v ktorom si zahral s Nicole Kidman, Matthewom McConaugheym a Johnom Cusackom, sa na 65. Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes uchádzal o prestížnu Zlatú palmu. Herec vlani absolvoval dve odvykacie liečby, ku ktorým ho viedla závislosť od kokaínu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies