Zabudnutým batohom s 300-tisíc eurami sa zaoberá NAKA

NETKY.SK • 10 August 2017, 13:32 • 2 min
Zabudnutým batohom s 300-tisíc eurami sa zaoberá NAKA

BRATISLAVA - Medializovanou kauzou zabudnutého batoha s hovosťou 300 000 eur sa zaoberá Národná kriminálna agentúra. Potvrdil to dnes pre novinárov riaditeľ NAKA Peter Hraško.

slovakia

left justify in out

"NAKA sa zaoberá týmto prípadom pre podozrenie z legalizácie príjmov z trestnej činnosti a porušovanie povinnosti pri správe cudzieho majetku," uviedol. Podľa Hraška polícia v rámci vyšetrovania počíta aj s verziou, že ich dotyčný našiel v dome po matke. "Sú stanovené verzie od tej najsilnejšej a postupne sa preverujú. Prichádza do úvahy aj táto, ale je v poradí niekde inde," dodal Harško.

 

Brigádnik v Štrbe našiel batoh plný peňazí, získa odmenu vo výške 30-tisíc eur

Podľa medializovaných informácií na konci júla na čerpacej stanici pri diaľnici v Štrbe pracovníci našli pri fajčiarskom stolíku opustený ruksak. V ňom sa nachádzalo viac ako 300 000 eur. Následne kontaktovali políciu. Majiteľom by podľa medializovaných informácií mal byť bývalý generálny riaditeľ Železníc Slovenskej republiky a súčasný člen dozornej rady ZSSK Cargo Štefan H. Údajne ich našiel v dome po matke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies