Zabudnite na MS a oslavy, odkazuje Löw Nemcom

NETKY.SK • 15 November 2014, 11:42 • 2 min
Zabudnite na MS a oslavy, odkazuje Löw Nemcom

BERLÍN - Úradujúci futbaloví majstri sveta Nemci nemajú po návrate z Brazílie najlepšiu formu. V piatok síce zdolali v Norimbergu v zápase kvalifikácie na ME 2016 trpaslíka z Gibraltáru, ale výsledok 4:0 je podľa trénera Joachima Löwa málo. Nemecko v predchádzajúcich dueloch v októbri zaváhalo proti Poľsku (0:2) aj Írsku (1:1).

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že už bolo dosť odovzdávania cien a oslavovania. Toto všetko potrebujeme dostať preč z hláv, spraviť hrubú čiaru a poriadne sa pripraviť na ďalší turnaj. V zápase proti Gibraltáru sme sa nedržali svojich pozícií. Je pravda, že nie vždy to je ľahké, keď súper urputne bráni. Bolo tam málo priestoru, ale vtedy treba zapnúť na vyššie obrátky. V takom momente si to pýta individuálne výkony, ale namiesto toho sme prestali útočiť a hrali dozadu," komentoval Löw piatkové stretnutie. 

 

Nemecké médiá pred zápasom očakávali dvojciferný počet gólov svojich krajanov, no tí v druhom polčase sklamali. Dosiahli jediný gól, no aj ten si dali hráči Gibraltáru sami. V prvej štyridsaťpäťminútovke sa dvakrát presadil Thomas Müller, jeden presný zásah dosiahol Mario Götze. Nemcom patrí v D-skupine druhé miesto so siedmimi bodmi, rovnaký počet majú aj Škóti a Íri. Lídrom je Poľsko (10 bodov). 

 

"Nationalelf" nastúpi v utorok 18. novembra vo Vigu v prípravnom dueli proti úradujúcim európskym šampiónom Španielom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies