Zabudnite na módne trendy

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 11:00 • 2 min
Zabudnite na módne trendy

BRATISLAVA – Každý rok vás návrhári svetových značiek obklopujú množstvom noviniek v oblasti módy. Je fajn mať prehľad, ale nie je nutné sa týmto zásadám podriaďovať. Prečítajte si tento článok, aby ste pôsobila odlišne, originálne a predovšetkým, aby vaše ja do bodky korešpondovalo s vaším zovňajškom.

slovakia

left justify in out

Jednoduché pravidlo: Noste to, v čom sa cítite sebaisto a uvoľnene

Listujete módne časopisy a všade vidíte krásavice na nepohodlne vysokých podpätkoch a hovoríte si, že to jednoducho nie je nič pre vás? Zabudnite na všetko, v čom sa cítite nesvoja a radšej vkĺznite do pohodlných topánok na platforme alebo do háčkovaných balerínok. Podpätky síce sú hriešne sexy, ale ak vám chôdza v nich robí problém, zakývajte tejto možnosti raz a navždy. Každá žena pôsobí neodolateľne v tom, v čom je sama sebou. Tak teda žiadne premáhanie, žiadne otlaky a nájdite sa v tom, čo vás krásne vystihne.

 

Máte kopu zážitkov a spomienok? Čo tak šperky presne podľa vášho gusta?

Viete, že nikdy nezabudnete na prvý deň, kedy si vás našla láska, dokončila ste vysokú, začala podnikať alebo vás obklopil pocit šťastia vďaka správe, že ste konečne tehotná? Takých momentov je v živote každého z nás nespočetne. Tie dôležité, najlepšie a najsilnejšie však môžete mať každý deň pred očami, máme na mysli šperky, na ktoré si postupne navliekate koráliky s tématickým posolstvom. Kombinovať podľa svojho môžete náramky, prstienky, náušnice, náhrdelníky a dokonca aj hodinky.

 

Značková móda: Trend alebo zbytočnosť?

Mať značkové oblečenie, kozmetiku, šperky a topánky môže byť tajným želaním každej z nás, ale tiež nemusí. Nie každý si môže dovoliť kabelku od Versaceho, parfém od Diora alebo spodné prádlo od Victoria Secret.

My vás upokojíme v to, že značkové veci nie sú nevyhnutnosťou. Radosť vám spraví aj kabelka „bez mena“, pretože svoju funkciu splní na jednotku. Je hlúposť sa kvôli takému životnému štýlu zadĺžiť a úplne zbytočne. Pokúste sa radosť hľadať inde, než nutne vo svete, ktorý voní luxusom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies