Zabránil krádeži, skončil s vážnymi zraneniami

NETKY.SK • 6 November 2013, 09:10 • 2 min
Zabránil krádeži, skončil s vážnymi zraneniami

BRATISLAVA/SABINOV - Esbeeskár zabránil krádeži železného šrotu, zlodeji ho však napadli a spôsobili mu zranenia s viac ako mesačným liečením.

slovakia

left justify in out

Pri následnej policajnej akcii v rómskej osade v Lipanoch v Sabinovskom okrese páchateľov zadržali. Traja muži vo veku 23, 27 a 29 rokov vyčíňali v areáli miestnej firmy. Štyridsaťsedemročný strážnik ich chcel zastaviť, útočníci ho zvalili na zem, brutálne ho dobili a ušli. Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, aj na základe tohto prípadu nasledovala akcia v miestnej osade. Zúčastnilo sa na nej 56 policajtov, predviedli 17 osôb k neobjasneným priestupkom a trestným činom. Trojlístok vyšetrovateľ obvinil z pokus krádeže a ublíženia na zdraví. Skončili v policajnej cele a bude spracovaný návrh na ich vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies