Záborský si na turnaji o Pohár Baškortostanu zvyká na nový post centra

NETKY.SK • 27 August 2013, 10:51 • 2 min
Záborský si na turnaji o Pohár Baškortostanu zvyká na nový post centra

Omsk - Slovenský útočník ruského účastníka KHL Avangardu Omsk Tomáš Záborský si zvyká na nový post v mužstve. Na Pohári republiky Baškortostan sa predstavil v úlohe centra, kde podľa neho nehral už šesť rokov.

slovakia

left justify in out

"Pripravoval som sa sám, preto musím teraz na sebe ešte viac pracovať, aby som sa začlenil do mužstva, pochopil systém hry," citoval oficiálny klubový web slovenského legionára. "Napríklad ma teraz postavili na post stredného útočníka, na ktorom som nehral už šesť rokov. Musím sa vracať do obrany, pomáhať svojim partnerom a to nie je pre mňa ľahké. Musím si zvykať kam korčuľovať, čo treba robiť. Ale myslím si, že všetko bude dobré."

Tomáš Záborský si myslí, že budú ešte silnejší, keď sa do zostavy vrátia Alexander Sjomin a Alexander Perežogin. "S nimi bude naša zostava jednoznačne silnejšia. Môžem povedať, že sa tu teraz tvorí dobrý pracovný kolektív. Dôkazom je aj naša hra v obrane proti Atlantu na turnaji o Pohár Baškortostanu (1:0). Pred našu bránku sme nikoho nepustili," uzavrel Záborský.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies