Záborský po súboji so Spartakom: Odohrali sme dobrý, bojovný zápas

NETKY.SK • 29 November 2013, 12:24 • 2 min
Záborský po súboji so Spartakom: Odohrali sme dobrý, bojovný zápas

UFA - Slovenského útočníka Salavatu Julajev Ufa Tomáša Záborského po víťazstve 3:2 v Moskve so Spartakom potešila aktívna hra jeho mužstva v útoku. Podľa jeho slov sa snažili byť v neustálom pohybe.

slovakia

left justify in out

"Podarilo sa nám odohrať dobré stretnutie, bojovné a zaujímavé pre fanúšikov," citovala oficiálna internetová stránka Ufy Tomáša Záborského, ktorý sa na výhre podieľal jednou asistenciou. "Skvelé bolo, že sa nám to podarilo v takomto stretnutí. Pred východom z kabíny sme si hovorili, že musíme byť aktívni v útoku, byť v neustálom pohybe a tlačiť sa čo najviac do ich bránky."

Záborský si pochvaľoval spoluprácu s Makarovom i Hartikainenom. "Nebolo to po prvý raz, čo sme hrali spolu. V Astane proti Barysu sme hrali spolu dve tretiny. A boli sme blízko k tomu, aby sme dali dva góly. Aj teraz sme si hovorili ako hrať ešte lepšie, kto, kde si bude nabiehať. Páči sa mi s Dimom a Teemom hrať, sú to prvotriedni partneri. Máme v mužstve veľa kvalitných hokejistov, prakticky päť pätoriek. Páči sa mi v Salavate hrať a bojovať o popredné umiestenie. Je to v našich silách," uzavrel Tomáš Záborský.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona