Zabolí: Miss Veľkej Británie zobrali korunku, kariéru jej zničil sex

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 17:56 • 2 min
Zabolí: Miss Veľkej Británie zobrali korunku, kariéru jej zničil sex

LONDÝN - Miss Veľkej Británie Zaru Holland (20) zbavili titulu, po tom ako vyvádzala v televíznej šou Love Island na ITV2.

slovakia

left justify in out

Vedenie súťaže jej odobralo ocenenie, pretože stihla mať pohlavný styk s Alexom Bowenom, sotva 24 hodín po pristátí na ostrov.

 

Oficiálne vyhlásenie znie takto: "V súvislosti s nedávnymi krokmi Zary Holland v televíznej šou Love Island na ITV2, musíme s hlbokou ľútosťou oznámiť, že Zaru Holland formálne zbavujeme titulu Miss Veľkej Británie 2015/16. Víťazka súťaže Miss Veľkej Británii by mala podporovať silný a pozitívny model ženy v spoločnosti. Chápeme, že každý robí chyby, ale Zara, ako nositeľka titulu Miss Veľkej Británii jednoducho nevyhovela očakávanej zodpovednosti."

 

Pre Zaru to znamená aj to, že sa nebude môcť zúčastniť ani súťaže Miss World v Malajzii v decembri.

 

Caroline Flack sa vyslovila proti rozhodnutiu voči Zare a odobratie jej korunky sa týchto podmienok označila za akt z doby temna. "Cítim so Zarou a je mi jej ľúto. Je to veľmi milá dievčina. Prečo Britániu nenecháte dýchať? Žijeme snáď v dobe temna?" napísala na Twitteri.

 

Zara svoj roztopašný čin oľutovala. „Viete, prosto sa to zrazu spontánne stalo. To neznamená, že sa tak chovám stále. Prečo to jednoducho nemôžu nechať tak?“ povedala na svoju obranu.  

 

 

One day to go! So excited !!! #LoveIsland #teamzara

Fotka uverejnená používateľom Zara Holland🇬🇧👑 (@zaraholland),

 

 

First picture in the villa #loveisland tune in tonight at 9pm @itv2 @loveisland download the love island app for free votes ! #teamzara 😘👙👑

Fotka uverejnená používateľom Zara Holland🇬🇧👑 (@zaraholland),

 

 

Ready to party party @missdlloyd ❤️❤️❤️ #birmingham #party #weekend #bankholiday #dress #serious

Fotka uverejnená používateľom Zara Holland🇬🇧👑 (@zaraholland),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies