Zabili ju proteínové kokteily

NETKY.SK • 22 August 2017, 09:10 • 2 min
Zabili ju proteínové kokteily

Zabila ju jej vášeň. Reč je o Meegan Hefford († 25) pochádzajúcej z Austrálie, ktorá bola "posadnutá" dokonalým telom a okrem cvičenia dodržiavala aj vysokoproteínovú diétu a práve špeciálne nápoje sa jej stali osudnými. Po mladej fitnesske zostali dve deti.

slovakia

left justify in out

Nehybné telo Meegan bolo nájdené u nej v byte. Lekári ju okamžite previezli do nemocnice a dva dni sa snažili prísť na to, čo sa dievčaťu stalo. Následne zistili, že sa jej kvôli poruche močového systému nahromadil čpavok v krvnom obehu a tekutina v mozgu, čo v dôsledku viedlo k strate mozgovej funkcie.

 

Za všetko mohol vysoký príjem proteínov, s ktorým si telo nevedelo poriadne poradiť. Nič netušiaca Meegan sa tak pomaly sama zabíjala.

 

Aj cez rýchle zistenie jej diagnózy a nastoleniu potrebnej liečby bolo príliš neskoro, blondínke už nebolo pomoci a v nemocnici zomrela. Po fitness modelke zostali dve deti: syn (5) a dcéra (7).

 

"Hovorila som jej, že cvičí až moc, aby poľavila," hovorí matka zosnulej Meegan, ktorá už dlhšiu dobu tušila, že s jej dcérou nie je niečo v poriadku.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona