Zabil sa kvôli chorobe?! Robin Williams mal Parkinsona!

NETKY.SK • 15 August 2014, 08:52 • 2 min
Zabil sa kvôli chorobe?! Robin Williams mal Parkinsona!

SAN FRANCISCO – Zabil sa kvôli nevyliečiteľnej chorobe?! Herec Robin Williams, ktorý vo veku 63 rokov spáchal samovraždou, trpel Parkinsonovou chorobou.

slovakia

left justify in out

Jeho tajomstvo dnes prezradila v oficiálnom prehlásení jeho tretia manželka Susan schneiderová. „Robin strávil veľa času pomáhaním ostatným. Buď to bolo zabávaním miliónov divákov na pódiu, vo filme alebo v televízii, našich vojakov v prednej línii, alebo utešovaním chorých detí, Robin chcel aby sme sa smiali a necítili strach,“ napísala Susan.

 

„Odkedy nás opustil, tí ktorí ho milovali našli útechu v odkazoch od miliónov jeho fanúšikov, ktorých ovplyvnil. Jeho najväčší odkaz, okrem jeho troch detí, je šťastie a radosť, ktoré ponúkol ostatným, najmä tým, ktorý bojovali osobné bitky. Robin neporušil svoju striezlivosť a bol statočný keď bojoval svoje vlastné bitky s depresiou, úzkosťou a skorým štádiom Parkinsonovej choroby, ktorý ešte nebol pripravený zdieľať s verejnosťou," prezradila Susan.

 

Najznámejši pacienti s Parkinsonovou chorobou sú bývalý šampión ťažkej váhy Muhammad Ali a herec Michael J. Fox.

 

Telo Robina Williamsa naši obeseného v jeho dome s podrezanými žilami. Bol trikrát ženatý a mal tri deti. V roku 1978 sa oženil s Valerie Velardi, ktorá mu v roku 1983 porodila syna Zacharyho Pyma. Herec mal však od roku 1984 pomer s čašníčkou Michelle Tish Carter, a preto sa jeho manželstvo s Velardi v roku 1988 skončilo rozvodom. O rok neskôr sa zosobášil s Marshou Garces, ktorá bola opatrovateľkou jeho syna, pričom v tom čase už sama čakala dieťa s Williamsom. Krátko po svadbe mu porodila dcéru Zeldu Rae a v roku 1991 aj syna Codyho Alana. Garces a Williams sa rozviedli v roku 2008. Od októbra 2011 bola hercovou treťou manželkou spomínaná Susan Schneider.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies