Zabíjačka

NETKY.SK • 29 November 2015, 17:00 • 2 min
Zabíjačka

BRATISLAVA - S klesajúcou vonkajšou teplotou sa každú zimu približuje obdobie zabíjačiek. Spracovanie doma chovaného prasaťa poskytlo potrebnú zásobu potravín.

slovakia

left justify in out

Zabíjačka by nebola zabíjačkou bez klobás, tlačenky a rôznych druhov jaterníc vyrábaných podľa miestnej alebo rodinnej tradície. Z vareného prerasteného bôčika alebo z laloku (podhrdlina, potarlina) sa väčšinou robila papriková slaninka.

 

Ak ste aj vy dostali chuť na niečo nezdravé " zabíjačkové" inšpirujte sa počas nasledujúceho týždňa našimi receptami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies