Zabavník sa v pohári zranil, jeho Mainz vyradil Schalke

NETKY.SK • 19 December 2012, 07:59 • 2 min
Zabavník sa v pohári zranil, jeho Mainz vyradil Schalke

Zabavník sa v pohári zranil, jeho Mainz vyradil Schalke - Futbal Slovenský obranca Radoslav Zabavník nedohral pre zranenie utorňajší zápas osemfinále Nemeckého pohára vo futbale, v ktorom jeho Mainz vyhral na ihrisku Schalke 2 1 a vybojoval si postup medz

slovakia

left justify in out

imgSlovenský obranca Radoslav Zabavník nedohral pre zranenie utorňajší zápas osemfinále Nemeckého pohára vo futbale, v ktorom jeho Mainz vyhral na ihrisku Schalke 2:1 a vybojoval si postup medzi elitnú osmičku.

Zabavník sa zranil bez cudzieho zavinenia už v 5. minúte stretnutia a hoci sa po krátkom ošetrení vrátil späť na ihrisko, pokračovať v hre nemohol. V 8. minúte ho preto v zostave nahradil Junior Diaz. O postupe Mainzu rozhodol v 82. minúte gól Nicolaia Müllera na 2:1. Premiéra na lavičke sa tak nevydarila dočasnému koučovi domácich Jensovi Kellerovi, ktorý nahradil cez víkend odvolaného Huuba Stevensa.

Postup do štvrťfinále si zabezpečil aj Freiburg vďaka víťazstvu na pôde treťoligového Karlsruhe 1:0, v drese hostí sa v 79. minúte dostal na ihrisko aj slovenský reprezentant Karim Guédé.

Nemecký pohár - osemfinále /hralo sa na jeden zápas/: 
Schalke - Mainz 1:2 /Zabavník za hostí do 8. min/
Karlsruhe (III.) - Freiburg 0:1 /Guédé za hostí od 79. min/

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies