Zabavník sa pokúsi o reštart kariéry, chcel by hrať za Žilinu

NETKY.SK • 6 November 2015, 10:15 • 2 min
Zabavník sa pokúsi o reštart kariéry, chcel by hrať za Žilinu

ŽILINA - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Radoslav Zabavník vlani v septembri pre pretrvávajúce problémy s členkom ukončil svoje pôsobenie v druholigovom nemeckom Sandhausene a medzičasom absolvoval dve operácie. Po tej aprílovej sa pokúsil o návrat na trávniky, ale nevyšiel mu podľa predstáv a doprial si dlhšiu prestávku.

slovakia

left justify in out

"V januári sa chcem pokúsiť o tretí reštart mojej kariéry. Ak sa nepodarí ani ten a ja sa už nedokážem dostať do optimálnej formy, s vrcholovým futbalom definitívne skončím. Ak to však zvládnem, tak by som chcel hrávať za Žilinu, s ktorej funkcionármi som v kontakte," uviedol pre piatkové vydanie denníka Šport 35-ročný defenzívny univerzál (nar. 16. júna 1980), ktorý sa venuje deťom v prípravke v Rosine neďaleko Žiliny.

 

Košický rodák Zabavník pôsobil okrem Sandhausenu aj v Mainzi, Tereku Groznyj, CSKA Sofia a Sparte Praha. Na Slovensku hral v rodnom meste aj spomínanej Žiline. Spoľahlivý krajný obranca či defenzívny stredopoliar reprezentoval SR v rokoch 2003 - 2012, štartoval aj na svetovom šampionáte v JAR 2010. V celkovo 58 zápasoch strelil jeden gól.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies