Zabavník po sezóne opustí Mainz

NETKY.SK • 10 Máj 2013, 12:13 • 2 min
Zabavník po sezóne opustí Mainz

MAINZ - Slovenský futbalista Radoslav Zabavník nebude v ďalšej sezóne pokračovať v bundesligovom tíme 1. FSV Mainz. Tridsaťdvaročnému reprezentačnému obrancovi po konci aktuálneho ročníka vyprší zmluva a novú mu podľa nemeckých médií vedenie klubu neponúkne.

slovakia

left justify in out

Mainz plánuje prebudovať káder a Zabavník by už nemal byť jeho súčasťou. Okrem košického odchovanca odchádza z klubu aj stredopoliar Marco Caligiuri. "Obaja sú dôležitou súčasťou nášho mužstva. Je pravdepodobné, že v sobotňajšom záverečnom stretnutí sezóny s Borussiou Mönchengladbach nastúpia v základnej zostave, napriek tomu plánujeme našu budúcnosť bez nich," vyslovil sa tréner Thomas Tuchel, ktorého citoval portál kicker.de. Na odchode z Mainzu sú podľa portálu aj Jan Kirchhoff, Andreas Ivanschitz a Ivan Klasnič.

Zabavník prišiel do Mainzu vo februári 2010 z ruského Tereku Groznyj. Za bundesligistu odohral počas troch rokov 61 stretnutí, v ktorých zaznamenal sedem gólových asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona