Zabávač NBC si po Trumpovi utiahol aj z Clintonovej

NETKY.SK • 17 September 2016, 17:07 • 2 min
Zabávač NBC si po Trumpovi utiahol aj z Clintonovej

WASHINGTON - Moderátor Jimmy Fallon privítal hostku svojej Tonight Show - demokratickú kandidátku Hillary Clintonovú - s lekárskym rúškom na tvári. Keď Clintonová, ktorej nedávno diagnostikovali zápal pľúc, vystúpila spoza kulís, Fallon okrem toho demonštratívne postavil na svoj pultík aj fľašu a antibakteriálnym gélom na ruky.

slovakia

left justify in out

Clintonovej sa jeho žartíky páčili, smiala sa a pozdravila sa ním tľapnutím ruky, informovala na svojej stránke televízia NBC.

 

Fallon sa v rozhovore zaujímal, ako sa bývalej prvej dáme USA darí nachádzať rovnováhu medzi vážnymi problémami, ktoré sú súčasťou predvolebnej kampane, a pozitívnym vystupovaním pred voličmi na predvolebných mítingoch. Clintonová priznala, že pre ženy je dosiahnutie takejto rovnováhy náročné. "Treba demonštrovať pozitívne myslenie a dobrú náladu, ale k závažným záležitostiam pristupovať so všetkou vážnosťou," zdôraznila.

 

Ako príklad Clintonová uviedla svoje nedávne vystúpenie v inej TV šou, kde odpovedala na otázky amerických veteránov. Tábor jej republikánskeho protikandidáta Donalda Trumpa ju následne kritizoval, že v čase vystúpenia sa tvárila príliš vážne.

 

"No dobre, ale je možné hovoriť o Islamskom štáte so širokým úsmevom na tvári? Je to barbarské, zlodejské zoskupenie, ktoré musíme poraziť a vymazať," vyhlásila.

 

Fallon sa Clintonovej pýtal aj na jej zdravotný stav, ktorý sa stal predmetom diskusií po tom, ako jej pred týždňom prišlo nevoľno počas pietneho podujatia na počesť obetí útokov na USA z 11. septembra 2001. Jej predvolebný štáb následne oznámil, že Clintonová má zápal pľúc, v dôsledku ktorého až do uplynulého štvrtka zrušila svoj program.

 

Vo štvrtok bol hosťom Fallonovej šou Donald Trump. Fallon a Trump diskutovali v relácii aj o vážnych problémoch súvisiacich s prebiehajúcou predvolebnou kampaňou. Ku koncu relácie sa Fallon Trumpa spýtal, či mu môže vyviesť niečo hlúpe, kým ešte nie je prezidentom USA.

 

Na Trumpovu spresňujúcu otázku, o čo ide, Fallon odpovedal, že by mu chcel postrapatiť vlasy. Trump spočiatku vyzeral zaskočený, ale po chvíľke rozmýšľania súhlasil. "Dobre. O hodinu ma čakajú ľudia v New Hampshire. Dúfam, že to pochopia," povedal.

 

Fallon sa potom za búrlivého potlesku a hvízdania publika naklonil cez svoj pultík a Trumpov účes, ktorý je častou príčinou žartov a paródií, poriadne postrapatil. Potom, "aby v tom Trump nebol sám", postrapatil aj svoje vlasy. V prípade Trumpa malo ísť o dôkaz, že nenosí parochňu, ako to tvrdia jeho kritici.

 

Fallonovu šou, v ktorej hostil Clintonovú, odvysiela televízia NBC na budúci pondelok.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies