Začal sa 17. ročník ITF Slovakiatour

NETKY.SK • 20 Január 2011, 12:03 • 2 min
Začal sa 17. ročník ITF Slovakiatour

Začal sa 17. ročník ITF Slovakiatour

slovakia

left justify in out

img

Vyše 700 vystavovateľov z 24 krajín sa zúčastňuje na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour a veľtrhu gastronómie Danubius Gastro, ktoré sa dnes začali v areáli výstaviska Incheba Expo Bratislava.
      Na slávnostnom otvorení privítal generálny riaditeľ spoločnosti Incheba Alexander Rozin predstaviteľov vlády, samosprávnych krajov, diplomatického zboru akreditovaného v SR, partnerských organizácií a ďalších hostí.
      Podľa jeho slov veľtrh cestovného ruchu vhodne nadväzuje na nedávno skončené obdobné podujatia vo Viedni a v Brne, na ktoré nadviažu veľtrhy v Prahe a Budapešti. Zároveň to dokazuje značnú pozornosť krajín stredoeurópskeho regiónu o toto významné odvetvie národných hospodárstiev krajín.
      Prvý podpredseda vlády, minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR Ján Figeľ poukázal na nutnosť budovania infraštruktúry v záujme zvýšenia záujmu zahraničných hostí o návštevu Slovenska. V súčasnosti sa pripravuje zákon o cestovnom ruchu, ktorý by mal pomôcť pri jeho rozvoji.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies