Za zneužívanie chlapcov z cirkevného zboru dostal jeho exčlen 8 rokov

NETKY.SK • 19 Október 2017, 19:54 • 2 min
Za zneužívanie chlapcov z cirkevného zboru dostal jeho exčlen 8 rokov

ESSEN - Niekdajšieho člena cirkevného zboru z mesta Essen v nemeckej spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko odsúdili za sexuálne zneužívanie chlapcov zo zboru na osem rokov odňatia slobody nepodmienečne.

slovakia

left justify in out

O verdikte krajinského súdu v Essene informoval vo štvrtok Západonemecký rozhlas. Súd súčasne vzhľadom na mimoriadne nebezpečnosť medzičasom 29-ročného páchateľa nariadil aj bezpečnostný dohľad, ktorý má v zmysle nemeckého trestného poriadku chrániť spoločnosť pred osobitne nebezpečnými kriminálnikmi.

 

Odsúdený podľa žaloby sexuálne zneužil sedem chlapcov vo veku šesť až trinásť rokov. Videozáznamy svojich činov zverejnil na tzv. temnej strane internetu - darknete. Muž sa v súdnej sieni k trestnej činnosti v plnej miere priznal, takže poškodení v procese nemuseli vypovedať.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona