Za zneužitie policajného auta na nakrúcanie videoklipu Rakbyho, padlo obvinenie

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 14:57 • 2 min
Za zneužitie policajného auta na nakrúcanie videoklipu Rakbyho, padlo obvinenie

BRATISLAVA - Dvadsaťšesťročný policajt požičal služobné auto a uniformy bez súhlasu nadriadeného.

slovakia

left justify in out

Inšpekcia ministerstva vnútra obvinila nitrianskeho policajta, ktorý požičal policajné auto na natáčanie videoklipu. "Voči policajtovi M. P. zaradenom na Okresnom dopravnom inšpektoráte Nitra bolo vznesené obvinenie pre prečin porušovania služobných povinností a prečin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla," povedal pre agentúru SITA hovorca rezortu vnútra Ivan Netík. Ako dodal, vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje.

 

Nitriansky krajský policajný riaditeľ Miroslav Michalčík v piatok 7. marca informoval, že 26-ročný policajt, ktorý je v služobnom pomere päť rokov, požičal služobné auto a uniformy bez súhlasu nadriadeného. „Konanie tohto policajta je v rozpore so všetkými zásadami služobnej činnosti a budeme ho radikálne riešiť,“ povedal Michalčík. Obvinenie z trestného činu hrozí aj osobám, ktoré vystupujú v klipe. Obvineného policajta čaká pravdepodobne aj prepustenie zo zboru.

 

Rakbyho videoklip v ktorom bolo použité aj policajné auto, policajné uniformy od 2:00 minúty





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies