Za znásilnenie a podpálenie O. Makarovej dostal páchateľ doživotie

NETKY.SK • 28 November 2012, 08:24 • 2 min
Za znásilnenie a podpálenie O. Makarovej dostal páchateľ doživotie

Za znásilnenie a podpálenie O. Makarovej dostal páchateľ doživotie - Krimi Súd v ukrajinskom meste Mykolajiv uznal dnes troch páchateľov vinných zo znásilnenia 18-ročnej Oksany Makarovej, ktorá takmer tri týždne po brutálnom čine podľahla v marci tohto ro

slovakia

left justify in out

imgSúd v ukrajinskom meste Mykolajiv uznal dnes troch páchateľov vinných zo znásilnenia 18-ročnej Oksany Makarovej, ktorá takmer tri týždne po brutálnom čine podľahla v marci tohto roka ťažkým zraneniam v nemocnici. 

Jedného z páchateľov, Jevhena Kasnoščoka, odsúdili na doživotie za obzvlášť brutálne znásilnenie. Ďalší dvaja, Maksym Prysjažňuk a Artem Pogosian, dostali 15-ročný, resp. 14-ročný trest väzenia. Rozsudok čítala sudkyňa vyše dve hodiny, informovala agentúra UKRINFORM.

Pri posudzovaní trestného činu nevzal súd do úvahy žiadne poľahčujúce okolnosti. Odsúdení v čase spáchania trestného činu boli preukázateľne pod značným vplyvom alkoholu.

Oksanu Makarovú znásilnili 8. marca v meste Mykolajiv na juhu Ukrajiny. Po znásilnení sa ju snažili uškrtiť a potom ju podpálili. Mladá žena pokus o vraždu prežila s ťažkými popáleninami na 55 percentách povrchu tela. Po viacerých chirurgických zákrokoch v nemocniciach v Mykolajive a Donecku však 28. marca svojim zraneniam podľahla.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies