Za záchranu manželstva vďačím Ježišovi, tvrdí Big Boi

NETKY.SK • 29 Jún 2014, 14:53 • 2 min
Za záchranu manželstva vďačím Ježišovi, tvrdí Big Boi

USA - Člen americkej hip-hopovej skupiny Outkast Big Boi ďakuje za záchranu svojho manželstva Ježišovi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný interpret, vlastným menom Antwan André Patton, to uviedol pre portál TMZ. Sherlita Patton podala žiadosť o rozvod po jedenástich rokoch manželstva vlani v októbri, v priebehu júna však ona i Big Boi požiadali o zastavenie súdneho konania. „Modlite sa spolu a držte spolu,“ povedal o prekonávaní kríz medzi partnermi Patton.

 

Skupina Outkast vznikla v roku 1992, pričom ju tvoria André 3000 a spomínaný Big Boi. Debutovali v roku 1994 albumom Southernplayalisticadillacmuzik, po ktorom nasledovali nahrávky ATLiens (1996), Aquemini (1998), Stankonia (2000), dvojalbum Speakerboxxx/The Love Below (2003) a Idlewild (2006), ktorý je taktiež soundtrackom k rovnomennému filmu. Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Big Boi and Dre Present... Outkast (2001). Medzi ich najznámejšie hity patria skladby Rosa Parks, B.O.B. (Bombs Over Baghdad), Ms. Jackson, Hey Ya! a The Way You Move. Na konte majú šesť cien Grammy a štyri American Music Awards. Big Boi debutoval ako sólový interpret v roku 2010 albumom Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty, na ktorý nadviazal nahrávkou Vicious Lies And Dangerous Rumors (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies