Za vyhrážky o fyzickej likvidácii mu hrozia tri roky v base

NETKY.SK • 8 Október 2013, 10:45 • 2 min
Za vyhrážky o fyzickej likvidácii mu hrozia tri roky v base

BRATISLAVA - Z nebezpečného vyhrážania sa a z nebezpečného prenasledovania polícia obvinila 49-ročného Karola z okresu Levice. Podľa informácií z vyšetrovania mal dlhodobo prenasledovať 50-ročnú ženu, vyhľadávať jej spoločnosť proti jej vôli, navštevovať ju v byte, neustále jej mal zasielať urážlivé správy a nepretržite telefonovať. TASR o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

slovakia

left justify in out

"Konanie obvineného vyvrcholilo v sobotu (5. 10.) vo večerných hodinách, keď sa mal poškodenej vyhrážať fyzickou likvidáciou. Keď ho žena požiadala aby odišiel, jeho agresívne správanie sa vystupňovalo do fyzického útoku voči poškodenej," informovala Považanová. Svoje vyhrážky podľa nej zopakoval aj nasledujúce ráno pri odchode z bytu na Jelenej ulici v Bratislave. Vtedy už mala poškodená žena skutočný strach o svoj život a zdravie a zavolala políciu.

Policajti podozrivého muža krátko na to zadržali, obvinili a posadili do cely policajného zaistenia. Polícia žiada, aby bol stíhaný väzobne. "V zmysle Trestného zákona obvinenému mužovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody v trvaní šesť mesiacov až tri roky," uzavrela Považanová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona