Za vydieranie sexuálnym videom hrozí 27-ročnému mužovi šesťročné väzenie

NETKY.SK • 18 September 2017, 16:38 • 2 min
Za vydieranie sexuálnym videom hrozí 27-ročnému mužovi šesťročné väzenie

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Kriminalisti z Nového Mesta nad Váhom obvinili 27-ročného muža z Myjavského okresu zo zločinu vydierania.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová, na video si nahral sexuálny styk so 47-ročným mužom a následne sa mu vyhrážal, že ak mu nedá peniaze, videozáznam zverejní. Rovnako sa mu mal vyhrážať, že podstrčí drogy jeho synovi a ten potom bude obvinený z drogovej trestnej činnosti, ak mu nedá 500 eur.

 

Starší z dvojice mu zo strachu dal 200 eur. Na druhý deň ho obvinený kontaktoval s rovnakými vyhrážkami, 47-ročný muž mu dal ďalších 200 eur. Aj toto sa mladšiemu mužovi málilo a pýtal ďalších 200 eur, neskôr povedal, že mu stačí 100 eur. Mali sa stretnúť na autobusovej stanici, kde mu mal peniaze odovzdať. Poškodený oznámil prípad polícii. K ďalšiemu odovzdaniu peňazí už nedošlo, lebo ho na autobusovej zástavke zadržala polícia,“ uviedla Antalová.

 

Ako dodala, v prípade, ak súd uzná obvineného vinným, hrozí mu trest odňatia slobody až na šesť rokov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona