Za vydieranie dvoch mužov hrozí Bratislavčanovi 20 rokov

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 17:04 • 2 min
Za vydieranie dvoch mužov hrozí Bratislavčanovi 20 rokov

BRATISLAVA - Za dlhodobé vydieranie dvoch mužov hrozí 40-ročnému Jurajovi B. z Bratislavy väzenie na desať až 20 rokov. Ako uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, Juraj sa niekoľko mesiacov vyhrážal dvom mužom, jednému z okresu Pezinok a druhému z okresu Senec.

slovakia

left justify in out

Obvinený je momentálne v policajnej cele, stíhať ho chcú väzobne.

 

Podľa polície sa Juraj od roku 2011 až doposiaľ vyhrážal dvom mužom. Hrozil im násilím, likvidáciou či zhabaním majetku, aby ich prinútil odovzdávať rôzne sumy peňazí ako tzv. rôzne pokuty a úroky z omeškania splátok z pôžičiek, ktoré im predtým poskytol. Dvojicu mužov tiež nútil kradnúť a odovzdávať odcudzené veci. Jednému z mužov zobral dve autá ako zábezpeku na vrátenie peňazí z pôžičky. Mužom tak spôsobil škodu vo výške 29 600 eur, plus zatiaľ nevyčíslenú škodu na spomínaných dvoch autách. "Obaja poškodení boli v permanentnom strese a v obavách o svoj život a zdravie a zdravie ich rodín," dodala policajná hovorkyňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies