Za vraždu Pála z roku 2003 obvinili údajných sýkorovcov

NETKY.SK • 24 Október 2013, 10:43 • 2 min
Za vraždu Pála z roku 2003 obvinili údajných sýkorovcov

BRATISLAVA - V prípade vraždy Róberta Pála spred desiatich rokov obvinili štyroch údajných sýkorovcov. Pre dvoch z nich žiada prokurátor väzbu, zvyšní dvaja sú na úteku.

slovakia

left justify in out

„Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal návrh na väzbu R. R. a J. H. z dôvodov kolúznej a preventívnej väzby," informovala agentúru SITA hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Andrea Predajňová. Štvoricu stíhajú za vraždu Pála a pokus o vraždu jeho ochrankára Petra H. z 18. novembra 2003 v Pezinku. O väzbe bude Špecializovaný trestný súd rozhodovať dnes popoludní.

Denník Nový Čas dnes informuje, že medzi štvoricou obvinených je aj údajný bos sýkorovcov Róbert L. alias Kýbel a Martin B., prezývaný Rus. Títo sú na úteku. Policajti však podľa denníka zadržali Richarda R. a Juraja H. Ako ďalej pripomína Nový Čas, Róbert Pál bol zo skupiny takáčovcov. Pálovmu autu v Pezinku zablokovalo cestu audi, z ktorého vyskočili traja maskovaní muži a spustili paľbu. Policajti prišli na stopu podozrivým na základe výpovede obvineného muža, ktorý sedí vo väzbe pre inú vraždu. Podľa informácií denníka považuje polícia Róberta L. za organizátora Pálovej vraždy, pričom na poprave sa údajne podieľali aj ďalší obvinení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies