Za volant si sadli opití mladíci, aj mladá žena

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 11:57 • 2 min
Za volant si sadli opití mladíci, aj mladá žena

NITRA - Opitý vodič Fabie havaroval cez víkend na Mochovskej ulici v Leviciach. Dvadsaťjedenročný mladík zišiel z cesty a narazil do plotu rodinného domu. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, policajti mu namerali 2,27 promile. Pri nehode sa nikto nezranil.

slovakia

left justify in out

V uplynulých dňoch chytili policajné hliadky v Nitrianskom kraji aj ďalších opitých mladíkov za volantom. V nedeľu v Bábe zastavili Renault Laguna. Dvadsaťštyriročný šofér mal 1,38 promile. V Zlatých Moravciach kontrolovala hliadka 21-ročného šoféra na na Škode Superb. Ten mal 1,33 promile. V Nitre zase zastavili opitú vodičku na VW Passat Variant. Ako uviedla Bruchterová, 30-ročná žena nezastavila na stopke. Nafúkala skoro 1,7 promile. Všetci už čelia obvineniam z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies