Za VIDEO s Messiho pasom mal policajt mesiac sedieť, uspel s odvolaním

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 12:03 • 2 min
Za VIDEO s Messiho pasom mal policajt mesiac sedieť, uspel s odvolaním

DUBAJ - Príslušník polície v Spojených arabských emirátoch mal úspech s odvolaním proti trestu odňatia slobody za publikovanie videa, na ktorom drží v ruke cestovný pas päťnásobného najlepšieho futbalistu planéty Lionela Messiho.

slovakia

left justify in out

Verejný činiteľ s iniciálami J. M. mal za menej závažnú trestnú činnosť pobudnúť mesiac vo väzení, podľa prvostupňového súdu porušil právo držiteľa dokladu na súkromie. Policajt v decembri použil mobilnú aplikáciu, aby sa pochválil videom s futbalovou celebritou a pridal k nemu titulok: "Tak čo, spáliť, alebo vrátiť majiteľovi?"
Obžalovaný sa bránil, že video nakrútil 27. decembra na medzinárodnom letisku ako vtip a so súhlasom Messiho manažéra počas pobytu argentínskeho útočníka spojeného s odovzdávaním Globe Soccer Awards. Messi si odniesol cenu za víťazstvo v hlavnej kategórii pre najlepšieho hráča.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies