Za večeru by mal vždy platiť muž, myslí si Joshua Jackson

NETKY.SK • 25 Október 2014, 09:40 • 2 min
Za večeru by mal vždy platiť muž, myslí si Joshua Jackson

LOS ANGELES - Kanadsko-americký herec Joshua Jackson, známy napríklad ako Peter Bishop zo seriálu Fringe (2008 - 2013), tvrdí, že účet za večeru v reštaurácii by nemala platiť žena, ale jej partner.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný rodák z Vancouveru to uviedol v rozhovore pre magazín Us Weekly počas podujatia  Gentlemen's Ball, ktoré sa konalo v New Yorku pod záštitou magazínu GQ. Na otázku redaktora, či by chcel, aby jeho priateľka zaplatila polovicu účtu z reštaurácie, povedal, že je v tomto smere trochu staromódny. "Nie, nemohol by som to spraviť. Akceptoval by som to iba vtedy, ak by ma o to špeciálne požiadala tá žena. V opačnom prípade by to mal vždy urobiť muž,“ vyjadril sa Jackson, ktorý od roku 2006 tvorí pár s nemeckou herečkou a bývalou modelkou Diane Kruger. 

 

Joshua Carter Jackson je okrem spomínaného seriálu Fringe známy napríklad aj ako Pacey Witter z televízneho projektu Dawsonov svet (1998 - 2003). Zahral si aj v snímkach ako Veľmi nebezpečné známosti (1999), Lebky (2000), Pocit osamelého jazdca (2002), Americano (2005) alebo One Week (2008). V súčasnosti účinkuje v seriáli The Affair (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies