Za útok delobuchom hrozí Bratislavčanovi až 15 rokov!

NETKY.SK • 27 November 2013, 10:47 • 2 min
Za útok delobuchom hrozí Bratislavčanovi až 15 rokov!

BRATISLAVA - Desať až pätnásť rokov môže za mrežami stráviť 20-ročný mladík z Bratislavy Tomáš P., ktorý ešte v auguste na futbalovom zápase 6. kola Corgoň ligy medzi ŠK Slovan Bratislava s MFK Ružomberok hodil delobuch do sektoru hostí.

slovakia

left justify in out

Polícia muža obvinila z obzvlášť závažného zločinu všeobecného ohrozenia. Na stredajšej tlačovej besede o tom informoval riaditeľ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Csaba Faragó. 

"Obvinený sa k spáchaniu skutku priznal a svoje konanie oľutoval," povedal Faragó. Mladík sa podľa neho dostavil na výsluch aj so svojím advokátom až v čase, keď už bolo jasné, že je jedným z hlavných podozrivých. V súčasnosti sa nachádza vo väzbe. Kým policajti zistili meno páchateľa, vypočuli podľa Faragóa 11 poškodených, 96 svedkov a vykonali šesť konfrontácií aj jednu domovú prehliadku. 

Počas zápasu medzi Slovanom a Ružomberkom 18. augusta explodoval v sektore hostí delobuch. Podľa Faragóa zranenia utrpelo desať osôb, medzi nimi aj deväťročné dievčatko a 13-ročný chlapec. Výbuch tiež rozmetal dve plastové sedadlá. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies